Alumnimatkat

Seikkailu, jolla on tarkoitus. Ikimuistoisia kokemuksia alumnien ja akateemisten asiantuntijoiden kanssa.

Seuraamme COVID-19 tilannetta ja toimimme viranomaisten suositusten mukaisesti. Lisätietoa matkatoimistolta alumni@axtours.fi tai puhelimitse 040 483 4950.

MUSIIKKI- JA KULTTUURIMATKA DRESDENIIN 2.-6.6.2023

Dresden on kuuluisa kulttuurikaupunki, jonka arkkitehtuuri ja katunäkymät olivat aikanaan Euroopan hienoimpia. Dresdenin katuja koristaa erityisesti Frauenkirche, maailman suurin luterilainen kirkko sekä alun perin 1700-luvulla rakennetut palatsit. Ennen toista maailmansotaa tässä Pohjoisen Firenzessä viihtyivät aikansa merkkihenkilöt, sillä kaupunki on aina ollut tunnettu erityisen korkeatasoisesta musiikkielämästä ja Semper-oopperatalosta, joka vieläkin kuuluu Saksan kauneimpiin ja ohjelmistoltaan parhaimpiin. Matkan kohokohtana on Dresdenin musiikkijuhlat, esiintyjinä mm. Kimmo Pohjonen ja Helsingin Barokkiorkesteri.

Tiedustelut ja varaukset matkatoimistolta alumni@axtours.fi tai arkisin puh. +358 40 483 4950. Muutama paikka jäljellä – toimi nopeasti! (2.3.2023).

IKIMUISTOINEN IRLANTI 10.-14.11.2023

Helsingin yliopiston alumniyhdistys järjestää pitkän viikonloppumatkan Dubliniin 10.-14.11.2023. Matkalla tutustumme suomenkielisen paikallisoppaan johdolla Irlannin ja Dublinin kaupungin historiaan, kulttuuriin, paikallisiin pienpanimoihin ja viskitislaamoihin. Vierailemme mm. Irlannin vanhimman yliopiston Trinity Collegen tiloissa sijaitsevassa Book of Kells -näyttelyssä, Irlannin Kirjallisuusmuseossa sekä Irlannin kansallistaidegalleriassa.

Lisäksi teemme vierailun 1700-luvulta peräisin olevaan taidekokoelmastaan tunnettuun Russborough’n kartanoon, joka sijaitsee Dublinista etelään vehreässä Wicklow’n maakunnassa. Täältä jatketaan kauniiden maisemien ohi Glendalough’n luostariraunioille ja tutustutaan Irlannin kasvitieteelliseen puutarhaan. Matkan aikana maistellaan myös pienpanimon tuotteita ja tutustutaan oluen sekä irlantilaisen viskin valmistukseen Pearse Lyons boutique -viskitislaamossa. Irlantilaisesta musiikista ja paikallisesta riverdance-tyyppisestä tanssista pääsemme nauttimaan pubi-illan aikana paikallisten seurassa. Aikaa on myös ostoksille ja rennolle ajanvietolle. Grafton Street -ostoskadun lukuisilta sivukujilta löytyy mukavia pubeja ja kahviloita sekä kuuluisa Stephens Green -puisto aivan ostoskadun kupeessa.

Tämän alumnimatkan yhteistyökumppanina toimii SoileTours. Varaukset ja tiedustelut: SoileTours/Anne Nordström, sähköpostilla info@soiletours.com tai puhelimitse 09-41 29 344.

Tulevat alumnimatkat

Tulevista matkoista tiedotamme tarkemmin, kun matkaesitteet valmistuvat. Tällä hetkellä suunnitteilla on muun muassa:

  • 21.-28.10.2023 Antiikin jäljet Sisiliassa. TÄYNNÄ ennakkotiedustelujen perusteella, voit tiedustella peruutuspaikkoja matkatoimistolta.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi suunnitteilla oleviin matkoihin matkatoimistolle: alumni@axtours.fi tai +358 40 483 4950.

(päivitetty 2.3.2023)

GrandToursin elämysmatkat

GrandTours-matkatoimisto järjestää elämysmatkoja erityisen seikkailun- ja nautinnonhaluisille. GrandToursin taustalla on Alumniyhdistyksen alumnimatkoista tuttu Axtours-matkatoimisto.

Alumniyhdistyksen jäsenetuna voit hyödyntää erikseen sovittuja suotuisia ilmoittautumisehtoja GrandToursin matkoja varatessa.

Tulevia matkoja: