Alumnimatkat

Seikkailu, jolla on tarkoitus.

Käytämme kahta matkatoimistoa. Varmista matkaesitteestä, että ilmoittaudut oikeaan matkatoimistoon. Matkatoimistot ovat Axtours: alumni@axtours.fi tai puhelimitse 040 483 4950 sekä SoileTours: info@soiletours.com tai +358 (0)9 41 29 344. 

Monimuotoinen Baskimaa 1.-6.2.2024

Alumniyhdistys järjestää matkan luonnonkauniiseen ja monimuotoiseen Baskimaahan 1.-6.2.2024. Espanjan ja Ranskan rajan kummallekin puolelle levittäytyvään Baskimaahan luetaan seitsemän maakuntaa, joista neljä Espanjan ja kolme Ranskan puolella. Alueen väestöä, baskeja, yhdistää yhteisen kielen (euskara) lisäksi vahva alueellinen ja kulttuurinen identiteetti.

Tutustumme kulttuurimatkailjoiden suosimaan Bilbaoon, kauniiseen rantakaupunkiin San Sebastianiin ja La Riojan viinialueeseen sekä Ranskan puolella Biarritziin. Bilbaossa vierailemme Frank Gehryn suunnittelemassa Guggenheim-museossa. Baskimaa on myös Espanjan tunnettua gourmet-aluetta, ja San Sebastianin kaupungissa onkin väkilukuun suhteutettuna eniten Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita koko maailmassa.

Matka on täynnä, mutta voit kysellä peruutuspaikkoja matkatoimistolta: SoileTours / Anne Nordström, sähköpostilla info@soiletours.com tai puhelimitse 09-41 29 344. (päivitetty 7.11.2023)

Loiren lumoavat linnat 3.-8.4.2024

Alumniyhdistys järjestää matkan Loirejoen laaksoon 3.-8.4.2024. Loirejoen laakso tarjoaa suurenmoiset puitteet unohtumattomalle matkalle Ranskan sydämeen. Alue on tunnettu viehättävistä historiallisista kaupungeista ja pikkukylistä sekä upeista linnoista ja näyttävistä puutarhoista. Loire on myös yksi merkittävimmistä ja monipuolisimmista viinialueista Ranskassa.

Matkalla tutustumme yhdeksään eri linnaan ja niiden puutarhoihin. Linnat, joissa vierailemme ovat Château de VillandryChâteau de LangeaisChâteau d’Azay-Le-RideauChâteau de l’AuléeChâteau de ChenonceauChâteau Royal d’AmboiseLa Cité Royal de LochesChâteau de Rivau ja Château de Chambord. Upeat historialliset renessanssilinnat, kuninkaiden metsästysmaat, puutarhat ja arkkitehtuuri ovat Ranskan kulttuuriperintöä parhaimmillaan.

Matkalle on muutama paikka jäljellä. Toimi nopeasti! 

Varaukset ja tiedustelut matkatoimistolle: SoileTours / Anne Nordström, sähköpostilla info@soiletours.com tai puhelimitse 09-41 29 344. (päivitetty 30.11.2023)

Islannin ja Grönlannin risteily 21.8.-2.9.2024

Odotettu Islannin ja Grönlannin risteily alkaa ja päättyy Reykjavikiin. Islannissa vierailemme pääkaupungin lisäksi Djupivogurissa, Akureyrissa ja Isafjördurissa. Grönlannissa pysähdymme Qaqortoqissa, Paamiutissa ja pääkaupunki Nuukissa. Matkalle osallistuu asiantuntijaluennoitsija.

Matkalla tutustumme molempien saarten historiaan ja vertaansa vailla olevaan luontoon. Näemme mm. jäätiköitä, kuumia lähteitä, vesiputouksia ja tulivuoren kraattereita sekä valaita, hylkeitä, mursuja ja paljon muuta.

Varaukset ja tiedustelut matkatoimistolle: SoileTours / Anne Nordström, sähköpostilla info@soiletours.com tai puhelimitse 09-41 29 344. (päivitetty 7.11.2023)

Kiehtova Mekong-joki 15.-26.10.2024

Toivottu Mekong-joen risteily alkaa Vietnamista ranskalais-kolonialaisen arkkitehtuurin sävyttämästä Ho Chi Minh Citystä. Viikon pituinen risteily Mekongia pitkin tehdään tasokkaalla jokilaivalla Vietnamin ja Kambodzan halki. Matka loppuu Kambodzan puolelle, jossa vietämme kaksi päivää Siem Reapissä ja vierailemme Angkor Watin kuuluisalla temppelialueella.

Matkalle on kymmenisen paikkaa jäljellä. 

Varaukset ja tiedustelut matkatoimistolle: SoileTours / Anne Nordström, sähköpostilla info@soiletours.com tai puhelimitse 09-41 29 344. (päivitetty 31.11.2023)

Tulevat alumnimatkat

Tulevista matkoista tiedotamme tarkemmin, kun matkaesitteet valmistuvat. Tällä hetkellä suunnitteilla on muun muassa:

  • Kevät 2024 Berliinin taidematka
  • 6.-22.2.2025 Etelä-Amerikan kierros risteillen (mm. Buenos Aires – Montevideo – Falklandinsaaret – Kap Horn – Ushuaia – Puerto Montt – Santiago)
  • Kevät 2025 Hanami Japanissa  – kulttuurin harmoniaa ja kirsikankukkia
  • Syksy 2025 Orient Silk Road Express -junamatka – Turkmenistanin Ašgabatista Kazakstanin Alamatyyn

(päivitetty 7.11.2023)