Alumnresor

Vi följer med läget för COVID-19 och agerar i enlighet med myndigheternas rekommendationer.  Ytterligare information fås av resebyrån alumni@axtours.fi eller per telefon 040 483 4950. Bokningar och förfrågningar riktas direkt till resebyrån.

Mångsidiga Baskien 1.-6.2.2024

På årets första alumnresa besöker vi bl.a. Bilbao och Guggenheim-museet, strandstaden San Sebastian, vinregionen La Rioja och Biarritz på den franska sidan. Baskien är också en av Spaniens mest kända gourmetregioner. Läs mer om resan på finska här.

Resan är fullbokad.

Loires förtrollande slott 3–8.4.2024

Loiredalen är känd för sina charmiga historiska städer och småbyar, fantastiska slott och imponerande trädgårdar och viner. Franskt kulturarv när det är som bäst! Läs mer om resan på finska här.

Ännu några platser kvar!

KONSTRESA TILL BERLIN 24–28.4.2024

Berlin är en av konstvärldens viktigaste metropoler och staden är full av kända museer, gallerier och konstskolor. Få europeiska huvudstäder lockar konstresenärer lika mycket som Berlin, där man får njuta av konstens alla tidsperioder och stilgrenar.

Som sakkunnig under resan fungerar Nils Erik Forsgård, docent i idéhistoria vid Helsingfors universitet, och som tidigare har arbetat som gästprofessor i kulturhistoria vid Humboldt-universitetet i Berlin. Han leder oss genom Berlin i går och i dag och tar oss på en rundvandring till de viktigaste platserna under den nationalsocialistiska och socialistiska perioden. Tidens avlagringar syns väl i stadens minnesmärken och monument samt i de enorma muralerna.

Bokningar och förfrågningar: resebyrån Axtours, alumni@axtours.fi.

KOMMANDE ALUMNRESOR

Om kommande resor informerar vi noggrannare då broschyrerna är klara. För tillfället planeras bl.a. följande resor:

  • 21.8.-2.9.2024 Island & Grönland kryssning
  • 15.-26.10.2024 Mekong-flod kryssning

Du kan redan nu informera om ditt intresse för de kommande resorna till resebyrån SoileTours: Anne Nordström, info@soiletours.com eller +358 (0)9 41 29 344.

(uppdaterad 13.6.2023)