Alumni Afterwork

HUOM: Tapahtuman ajankohta on muuttunut!

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopistoon tai opiskelijaelämään. Alumneille on varattu pientä naposteltavaa ja oma nurkka tai kabinetti, jossa illan vierailija kertoo meille tapaamisen aluksi jonkin yliopistoyhteisön tahon tai ajankohtaisen hankkeen kuulumisia. Sen jälkeen on luvassa vapaata kuulumisten vaihtoa ja seurustelua illan aiheesta tai aiheen vierestä niin vanhojen kuin uusienkin alumnituttujen kanssa.

Kevään jälkimmäisen Afterworkin vieraana on Helsingin yliopiston kaupallistamisyhtiö Helsinki Innovation Services (HIS), jonka edustaja Kajsa Kajander kertoo meille yliopiston innovaatiopalveluista ja kaupallistamishankkeista. 10 vuotta toiminut HIS yhdistää tutkijat ja yritysmaailman, auttaa tutkijoita muuttamaan tutkimustulokset kaupallisiksi menestyksiksi ja tuo innovaatiot kaikkien hyödynnettäväksi. Tapaamisen paikkana on Uuden ylioppilastalon kellarikerroksessa sijaitsevan ravintola Dubliner, joka on suosittu jatkopaikka erityisesti Uudella ja Vanhalla ylioppilastalolla toimivien opiskelijajärjestöjen keskuudessa.

Keskiviikko 4.5.2022 kello 17-19, Ravintola Dublinerin kabinetti (Mannerheimintie 5, sisäänkäynti Kaivopihalta).


Samanlaisia tapahtumia


Alumni Afterwork: Opiskelijoiden vappuperinteet

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla mielenkiintoisia tarinoita yliopistoyhteisöstä sekä tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kyt..
Kuva: JT-Line

Alumnien vappuristeily

Tule mukaan virittäytymään vapputunnelmaan alumniseurassa! Viimeksi suuren suosion saanut Alumnien vappuristeily tulee taas. Alumneille varattu oma laiva lähtee Kauppatorilta vappuaattona klo 15, risteilee pari tuntia upeissa maisemissa Helsingin edustalla..