Alumni Afterwork

HUOM: Tapahtuman ajankohta on muuttunut!

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopistoon tai opiskelijaelämään. Alumneille on varattu pientä naposteltavaa ja oma nurkka tai kabinetti, jossa illan vierailija kertoo meille tapaamisen aluksi jonkin yliopistoyhteisön tahon tai ajankohtaisen hankkeen kuulumisia. Sen jälkeen on luvassa vapaata kuulumisten vaihtoa ja seurustelua illan aiheesta tai aiheen vierestä niin vanhojen kuin uusienkin alumnituttujen kanssa.

Kevään jälkimmäisen Afterworkin vieraana on Helsingin yliopiston kaupallistamisyhtiö Helsinki Innovation Services (HIS), jonka edustaja Kajsa Kajander kertoo meille yliopiston innovaatiopalveluista ja kaupallistamishankkeista. 10 vuotta toiminut HIS yhdistää tutkijat ja yritysmaailman, auttaa tutkijoita muuttamaan tutkimustulokset kaupallisiksi menestyksiksi ja tuo innovaatiot kaikkien hyödynnettäväksi. Tapaamisen paikkana on Uuden ylioppilastalon kellarikerroksessa sijaitsevan ravintola Dubliner, joka on suosittu jatkopaikka erityisesti Uudella ja Vanhalla ylioppilastalolla toimivien opiskelijajärjestöjen keskuudessa.

Keskiviikko 4.5.2022 kello 17-19, Ravintola Dublinerin kabinetti (Mannerheimintie 5, sisäänkäynti Kaivopihalta).


Samanlaisia tapahtumia


Alumni Afterwork: Vanhan kulttuurikeskus

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla mielenkiintoisia tarinoita yliopistoyhteisöstä sekä tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kyt..

ALUMNIJUHLA

Alumniyhdistyksen syksy huipentuu jälleen Alumnijuhlaan – tervetuloa mukaan juhlimaan! Luvassa on perinteiseen tapaan herkullista ruokaa ja juomaa, seurustelua ja sopivasti ohjelmaa – mm. Vuoden Alumnin 2024 valinta, dosentti ja partneri (Kari & P..

Alumni Afterwork: Pikkujoulut

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopisto..

Alumni & lapsi: Suomen Lucia 2023 yliopistolla

Suomen Lucia 2023 vierailee perinteiseen tapaan Helsingin yliopistolla ja levittää lämpöä, valoa ja iloa Alumniyhdistyksen jäsenille ja heidän perheilleen. Lucia laulaa meille kuoronsa kanssa, minkä jälkeen laulamme muutaman yhteislaulun. Lucian viera..