Alumni Afterwork

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopistoon tai opiskelijaelämään. Alumneille on varattu pientä naposteltavaa ja oma nurkka tai kabinetti, jossa illan vierailija kertoo meille tapaamisen aluksi jonkin yliopistoyhteisön tahon tai ajankohtaisen hankkeen kuulumisia. Sen jälkeen on luvassa vapaata kuulumisten vaihtoa ja seurustelua illan aiheesta tai aiheen vierestä niin vanhojen kuin uusienkin alumnituttujen kanssa.

Syksyn jälkimmäisellä Afterworkilla tutustutaan kuukauden kuluttua alkavaan Promootioiden riemuvuoteen 2023, jota vietetään yliopistolla järjestyksessä sadannen filosofisen tiedekunnan promootion kunniaksi. Riemuvuoden ohjelmasta ja muista sisällöistä saapuu kertomaan riemuvuoden projektipäällikkö, FT Kristina Ranki. Tapahtuman paikka täsmentyy myöhemmin.

Torstai 1.12.2022 kello 17-19, paikka ilmoitetaan myöhemmin.


Samanlaisia tapahtumia


Jyri Sulander/SPL

Huuhkajat: Suomi-Romania

Syyskuussa pääsemme seuraamaan Vuoden Alumni 2022 Markku “Rive” Kanervaa tositoimissa, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa UEFA Nations Leaguen ottelussa Olympiastadionilla Romanian. Tasaisen jännittävässä B-divisioonan lohkossa ka..

Alumni Afterwork

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopisto..