Alumni Afterwork: Tiedekasvatus

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopistoon tai opiskelijaelämään. Alumneille on varattu pientä naposteltavaa ja oma nurkka tai kabinetti, jossa illan vierailija kertoo meille tapaamisen aluksi jonkin yliopistoyhteisön tahon tai ajankohtaisen toimijan kuulumisia. Sen jälkeen on luvassa vapaata kuulumisten vaihtoa ja seurustelua illan aiheesta tai aiheen vierestä niin vanhojen kuin uusienkin alumnituttujen kanssa.

Kevään jälkimmäisen Afterworkin aiheena on tiedekasvatus, josta saapuvat kertomaan Maaria Linko ja Topias Ikävalko Helsingin yliopiston tiedekasvatusverkostosta. Tiedekasvatustoiminta tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden laajentaa omaa tiedeosaamistaan, painottaen erityisesti lasten ja nuorten tiedekasvatusta ja sitä tukevaa opettajien koulutusta.

Tapahtuman paikkana on maaliskuun Afterworkin tapaan ylioppilaskunnan omistama, Kaivopihan ja Kolmen sepän aukion välisessä yhdyskäytävässä sijaitseva Myöhä Café & Bar. Viime vuoden lopulla avattu Myöhä on UniCafe-ravintoloiden räväkkä pikkusisko ja opiskelijoiden oma baari, jossa myös Alumniyhdistyksen jäsenet saavat jäsenetuna valikoidut juomat alennushintaan.

Torstai 25.5.2023 kello 17-19, Myöhä Café & Bar (Mannerheimintie 3, sisäänkäynti Kolmen sepän aukiolta tai Kaivopihalta).