Alumni & lapsi: Suomen Lucia 2023 yliopistolla

Lucia

Suomen Lucia 2023 vierailee perinteiseen tapaan yliopiston päärakennuksen upeissa puitteissa ja levittää lämpöä, valoa ja iloa Alumniyhdistyksen jäsenille ja heidän perheilleen. Lucia laulaa meille kuoronsa kanssa ja laulamme muutaman yhteislaulun, ja esiintymisen jälkeen halukkailla on mahdollisuus jutella ja ottaa kuvia Lucian kanssa. Tarjolla on mehua ja keksejä, ja lopuksi kuulemme muutaman sanan historiallisen Pyhän Lucian elämästä ja legendasta.

Lucian vierailu tarjoaa loistavan tilaisuuden alumneille ja lapsille kokoontua yhdessä juuri ennen joulua. Tapahtumassa on rajallinen määrä paikkoja ja osallistuminen edellyttää ilmoittautumista – muistathan myös ilmoittaa kanssasi mahdollisesti osallistuvien lasten lukumäärän. Tervetuloa!

Lauantai 16.12.2023 kello 10-11, Yliopiston päärakennuksen vestibyyli (Aleksanterinkatu 5).


Samanlaisia tapahtumia


AlumniGolf IX ja Katastrofigolf

Perinteinen AlumniGolf pelataan tänä vuonna osana SPR:n Katastrofigolf-tapahtumaa Nevas Golfissa. Teemme yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin Suomenlinnan osaston kanssa, joka on järjestänyt Katastrofigolfin jo yli kymmenen vuoden ajan Nälkäpäivän yhte..

Alumnijuhla

Alumniyhdistyksen syksy huipentuu jälleen Alumnijuhlaan, ja luvassa on perinteiseen tapaan herkullista ruokaa ja juomaa, sopivasti ohjelmaa, Vuoden Alumnin 2025 valinta, musiikkia ja seurustelua. Juhlapaikka paljastetaan elokuussa, jolloin myös ohjelma ja hi..

Alumni & lapsi: Suomen Lucia 2024 yliopistolla

Suomen Lucia 2024 vierailee perinteiseen tapaan yliopiston upeissa puitteissa ja levittää lämpöä, valoa ja iloa Alumniyhdistyksen jäsenille ja heidän perheilleen. Lucia laulaa meille kuoronsa kanssa ja laulamme muutaman yhteislaulun, ja esiintymisen jä..