Alumnien vappuristeily

Ilves

Kuva: JT-Line

Tervetuloa virittäytymään vapputunnelmaan alumniseurassa! Alumneille varattu perinteinen puulaiva m/s Ilves lähtee Kauppatorilta vappuaattona klo 15, risteilee pari tuntia upeissa maisemissa Helsingin edustalla ja palaa Kauppatorille klo 17.30, juuri parahiksi ennen Mantan lakitusta. Tarjolla matkan aikana on iloista yhdessäoloa hyvässä seurassa, pelimannimusiikkia ja kaikkien rakastamia yhteislauluja. Laivalla palvelee myös kahvila A-oikeuksin.

Tapahtuman tarkemmat tiedot ja hinta täsmentyvät alkuvuodesta, jolloin myös ilmoittautuminen aukeaa. Tule mukaan aloittamaan uusi vappuperinne yhdessä muiden alumnien kanssa!

Sunnuntai 30.4.2023 kello 15-17.30, Kauppatori.

Alumni Afterwork: Podcastit

Alumni Afterwork -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kuulla ajankohtaisia terveisiä yliopistolta ja tavata muita alumneja matalalla kynnyksellä lasillisen äärellä. Afterworkit järjestetään ravintoloissa tai baareissa, joilla on vahva kytkös yliopisto..
Kuva: Teatterimuseo

Alumni & Lapsi: Teatteriseikkailu