Moniosaajat työelämässä – virtuaalinen minimentorointi

Moniosaajat työelämässä -virtuaalitapahtuma tuo yhteen Helsingin yliopiston opiskelijat ja alumnit minimentoroinnin merkeissä. Tapahtuman tavoitteena on tarjota opiskelijoille ja vastavalmistuneille alumneille keskusteluapua omien ura- ja työllistymissuunnitelmien pohtimiseen yhdessä kokeneempien alumnien kanssa.

Mukana on monialaisen työ- ja opintotaustan omaavia alumnimentoreita, jotka ovat valmistautuneet keskustelemaan opinnoista ja työelämästä. Teemoja voivat olla esimerkiksi työnhaku, työelämän tarpeet tänään tai moniosaajan vahvuudet. Jos oman uran suunta pohdituttaa, on tässä erinomainen tilaisuus hyödyntää keskustelumahdollisuus kokeneen alumnin kanssa ja saada uusia näkökulmia työelämään.

Ilmoittautumisohjeet

Tutustu mentoreiden esittelyihin ja heidän tarjoamiinsa keskusteluaiheisiin allaolevasta ilmoittautumislinkistä ja valitse mentori, jonka kanssa haluaisit mieluiten keskustella. Varaa haluamallesi mentorille vapaana oleva 20 minuutin aika Zoom-tapaamiseen. Saat lisäohjeet minimentorointiin osallistumiseen sähköpostitse lähempänä tapahtumaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 11.10.2021.

Ilmoittautuminen ja aikojen varaaminen tapahtuu Helsingin yliopiston JobTeaser-työpaikkaportaalissa, josta löytyvät myös opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnatut työ- ja harjoittelupaikkailmoitukset. Jos helsinki.fi-tunnuksesi eivät ole enää voimassa, rekisteröidy JobTeaserin käyttäjäksi tästäHuom! Jos kirjaudut JobTeaseriin ensimmäistä kertaa, valitse koulutusalojen joukosta oman koulutusalasi lisäksi 1. OPISKELIJA tai ALUMNI. Näin näet myös suomalaisten työnantajien järjestelmään ilmoittamat työ- ja harjoittelupaikkatarjoukset. Lisätietoja JobTeaser-työpaikkaportaalista.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopiston urapalvelut ja Helsingin yliopiston alumniyhdistys. Lisätietoja tapahtumasta antaa Helsingin yliopiston urapalvelut, careerservices@helsinki.fi.

Torstai 14.10.2021 kello 14-16. Tapahtuma toteutetaan kokonaan verkossa, ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille erikseen.