Huuhkajat: Suomi-Romania

Markku Kanerva

Jyri Sulander/SPL

Syyskuussa pääsemme seuraamaan Vuoden Alumni 2022 Markku “Rive” Kanervaa tositoimissa, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa UEFA Nations Leaguen ottelussa Olympiastadionilla Romanian. Tasaisen jännittävässä B-divisioonan lohkossa kaikki on vielä mahdollista, ja voitolla Huuhkajat pysyy mukana jopa taistelussa noususta Kansojen liigan A-divisioonaan.

Alumniyhdistyksen jäsenille on varattu otteluun 50 lippua erittäin hyviltä paikoilta katsomosta E9 takasuoran keskeltä. Liput maksavat 72 € (aikuinen, norm. 76,50 €) ja 51 € (eläkeläinen, opiskelija, lapsi, varusmies, työtön, norm. 54 € – alennukseen oikeuttava todistus esitettävä ovella).

Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu Alumnikaupassa. Muista sen jälkeen myös ilmoittaa osallistujatietosi erillisellä lomakkeella, niin tieto lippujen jaosta ja mahdollisista muutoksista tai oheisohjelmasta tavoittaa sinut. Paikkoja ei kuitenkaan voi varata ilmoittautumislomakkeella, vaan alumnien lippukiintiö jaetaan maksujärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti ja alumnien ilmoittautuminen otteluun päättyy 22.8., jolloin myös osallistumismaksun on oltava maksettu.

Huuhkajien kotiottelut Olympiastadionilla ovat urheilujuhlaa parhaimmillaan: yhteisöllisyyttä, kohtaamisia, tunteita ja viihdettä. Niitä on myös saatu odottaa, sillä ennen tämän vuoden Kansojen liigaa Suomi pelasi Olympiastadionilla viimeksi kesällä 2015. Tule mukaan kannustamaan Huuhkajat ja Rive voittoon!

Perjantai 23.9.2022 kello 21.45, Olympiastadion (Paavo Nurmen tie 1). Kokoonnumme Paavo Nurmen patsaan luona ja menemme yhtenä ryhmänä sisään stadionille, kokoontumiskellonaika ilmoitetaan osallistujille erikseen.  


Samanlaisia tapahtumia


AlumniGolf IX ja Katastrofigolf

Perinteinen AlumniGolf pelataan tänä vuonna osana SPR:n Katastrofigolf-tapahtumaa Nevas Golfissa. Teemme yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin Suomenlinnan osaston kanssa, joka on järjestänyt Katastrofigolfin jo yli kymmenen vuoden ajan Nälkäpäivän yhte..

Alumnijuhla

Alumniyhdistyksen syksy huipentuu jälleen Alumnijuhlaan, ja luvassa on perinteiseen tapaan herkullista ruokaa ja juomaa, sopivasti ohjelmaa, Vuoden Alumnin 2025 valinta, musiikkia ja seurustelua. Juhlapaikka paljastetaan elokuussa, jolloin myös ohjelma ja hi..

Alumni & lapsi: Suomen Lucia 2024 yliopistolla

Suomen Lucia 2024 vierailee perinteiseen tapaan yliopiston upeissa puitteissa ja levittää lämpöä, valoa ja iloa Alumniyhdistyksen jäsenille ja heidän perheilleen. Lucia laulaa meille kuoronsa kanssa ja laulamme muutaman yhteislaulun, ja esiintymisen jä..