Ilmastonmuutos – tragedia horisontissa?

Ilmastonmuutos-paneeli

Ilmastonmuutos – tragedia horisontissa? Mitä voidaan tehdä poliittisin päätöksin? Miten markkinat voivat vauhdittaa muutosta? Kesän aikana on otettu tärkeitä askeleita kestävän kehityksen raportoinnissa. Mitä ne merkitsevät? Mikä muuttuu? Kun ilmastonmuutos on globaali ongelma, kyetäänkö ristiriitojen maailmassa voimat yhdistämään?

Viime kevään Talous ja humanismi -keskustelun yhteydessä luvattu paneelikeskustelu kestävästä kehityksestä järjestetään lokakuussa. Talous ja humanismi -keskustelun tavoin tilaisuutta isännöi ja keskustelua moderoi alumni Erkki Liikanen, joka on raportointistandardeista vastaavan IFRS-säätiön hallituksen ja Helsinki Graduate School of Economicsin (HGSE) johtokunnan puheenjohtaja.

Mukana paneelissa on kolme alan asiantuntijaa: Alumni Susanna Miekk-oja on sijoitusalan ammattilainen ja Tracefi Oy:n perustaja, joka on pitkään työskennellyt kestävän sijoitustoiminnan parissa. Taloustieteen apulaisprofessori Lassi Ahlvik Helsinki Graduate School of Economicsista (HGSE) on tutkinut talouden ja ilmastotoimien suhdetta. Partner Mikael Niskala konsulttiyritys PwC:stä on tunnettu kestävän kehityksen raportoinnin ja varmennuksen asiantuntija.

HUOM: Alumneilta tulleiden toiveiden johdosta keskustelua on alkuperäisestä tiedosta poiketen mahdollista seurata myös suoratoistona, mutta tilaisuuden luonteesta johtuen suosittelemme kaikille osallistumista paikan päällä.

Torstai 12.10.2023 kello 17-18.30, Porthanian sali PI (Yliopistonkatu 3). Tapahtumaa voi seurata myös suoratoistona.