Kulttuuritreffit: Innocence

Innocence JeanLouisFernandez

Kuva: Jean Louis Fernandez / Aix-en-Provencen festivaali

Kulttuurisyksyn kohokohta on kansainvälistä suitsutusta kerännyt Innocence-ooppera. Kaija Saariahon säveltämä, Sofi Oksasen kirjoittama ja Aleksi Barrièren dramatisoima Innocence sai menestyksekkään kantaesityksensä Aix-en-Provencen festivaalilla heinäkuussa 2021. Ooppera yhdistää ensimmäistä kertaa BBC:n tuoreessa äänestyksessä merkittävimmäksi elossa olevaksi säveltäjäksi äänestetyn Kaija Saariahon ja Suomen kansainvälisesti tunnetuimman nykykirjailijan Sofi Oksasen.

Innocence on ravisteleva, kahdessa aikatasossa liikkuva ooppera menneisyyden haavoista, ajan kulumisesta ja irti päästämisestä. Helsingissä vietetään häitä, mutta sulhasen perheellä on synkkä salaisuus. Kun kymmenen vuoden takaiset tapahtumat alkavat paljastua juhlaväelle, on aika kohdata totuus.

Trilleri, triumfi, läpimurto” – Helsingin Sanomat
Vuoden odotetuin ooppera” – The New York Times
Mestariteos” – Le Figaro

Alumneille on varattu Innocencen esitykseen 100 paikkaa permannon keskeltä 15 % alennuksella hintaan 90 € (norm. 106 €). Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu Alumnikaupassa allaolevan linkin kautta. Muista sen jälkeen myös ilmoittaa osallistujatietosi erillisellä lomakkeella, niin tieto lippujen jaosta ja mahdollisista muutoksista tai ennakko-ohjelmasta tavoittaa sinut. Paikkoja ei kuitenkaan voi varata ilmoittautumislomakkeella, vaan alumnien lippukiintiö jaetaan maksujärjestyksessä. Alumnialennus on voimassa 14.9. asti – maksathan osallistumismaksusi ennen sitä!

Tapahtuma on täynnä. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja Alumniyhdistyksen toimistolta. (päivitetty 15.11.2022)

Torstai 24.11.2022 kello 19, Kansallisooppera (Helsinginkatu 58).