Kulttuuritreffit: Red Nose Companyn Frankenstein

Frankenstein

Tämä teatteriesitys sopii mainiosti niin alumneille kuin lapsillekin! Mary Shelleyn luomiin hahmoihin perustuva Frankenstein on musikaalinen komedia, jossa leikitellään jännityksen elementeillä – Red Nose Companylle tuttuun tapaan klovnerian keinoin. Tervetuloa viihtymään hullun tiedemiehen ja monenlaisten hirviöiden pariin muiden alumnien tai vaikka koko perheen kanssa!

Helsinkiläinen Red Nose Company on yksi Suomen kysytyimmistä kiertueteattereista, joka tunnetaan erityisesti kahdelle klovnille sovitetuista kirjallisuuden klassikkotulkinnoistaan. Ryhmän esitykset Don Quijote, Babylon, Punainen viiva ja Juoksuhaudantie ovat hurmanneet kymmeniä tuhansia katsojia ympäri Suomen, ja edellinen koko perheen esitys Keisarin uudet vaatteet on kiertänyt teattereissa ja festivaaleilla jo kolmen vuoden ajan. Frankensteinissakin lavalla nähtävät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat olleet erottamaton klovnikaksikko jo vuodesta 2012, ja heidät tunnetaan saumattomasta yhteispelistään.

Ikäsuositus 6-100 vuotta, esityksen kesto n. 1 tunti.

ESITYKSEN JÄLKEEN

Alumniyhdistyksen kautta tapahtumaan osallistuvilla on esityksen jälkeen mahdollisuus jäädä keskustelemaan esiintyjien Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman kanssa esityksen teemoista ja klovnin elämästä Aleksanterin teatterin lämpiöön (arviolta klo 13.15-13.45, tarkka aikataulu varmistuu lähempänä esitystä).

LIPUT

Alumniyhdistys on varannut esitykseen 60 lippua. Lippujen hinnat: normaalihinta 22 €, alennusryhmät (lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet) 15 €. Ilmoittaudu mukaan allaolevan linkin kautta ja käy sen jälkeen itse lunastamassa lippusi Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä (Bulevardi 27) koodilla ALUMNI. Mikäli et pääse käymään Aleksanterin teatterilla, voit olla yhteydessä suoraan lipunmyyntiin (puh. (09) 676 980, liput@aleksanterinteatteri.fi) ja sopia muista lunastuspaikoista. Liput on lunastettava 12.11. mennessä.

Sunnuntai 12.12.2021 kello 12, Aleksanterin teatteri (Albertinkatu 32).


Samanlaisia tapahtumia


Kulttuuritreffit: Hypnotic Brass Ensemble Huvila-teltassa

Alumniyhdistyksen syksy avataan Kulttuuritreffeillä, kun Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltassa on tarjolla jazzia ja soulia Hypnotic Brass Ensemblen ja Bobby Orozan tahtiin. Huikean konsertin lisäksi Alumniyhdistyksen jäsenille on luvassa 15 % alennus li..

Kulttuuritreffit: Esquive

Syksyn huimapäisimmät Kulttuuritreffit vievät alumnit kokemaan nykysirkusta ranskalaisten trampoliinin taitajien pariin. Gaëtan Levêquen Esquive kutsuu katsojan tarkastelemaan ihmisen sisäistä halua kohota yhä ylemmäs ja ylemmäs ja kokemaan jatkuva p..

Kulttuuritreffit: Själarnas Ö

Johanna Holmströmin samannimiseen menestysromaaniin perustuva Själarnas ö – Sielujen saari on koskettava draama pimeydestä, valosta ja lähimmäisenä olemisesta. Tarina sijoittuu Turunmaan saaristoon, Seilin saaressa olevaan mielisairaalaan, jonne lähe..
Kuva: Jean Louis Fernandez / Aix-en-Provencen festivaali

Kulttuuritreffit: Innocence

Kulttuurisyksyn kohokohta on kansainvälistä suitsutusta kerännyt Innocence-ooppera. Kaija Saariahon säveltämä, Sofi Oksasen kirjoittama ja Aleksi Barrièren dramatisoima Innocence sai menestyksekkään kantaesityksensä Aix-en-Provencen festivaalilla hei..