Kulttuuritreffit: Red Nose Companyn Frankenstein

Frankenstein

Tämä teatteriesitys sopii mainiosti niin alumneille kuin lapsillekin! Mary Shelleyn luomiin hahmoihin perustuva Frankenstein on musikaalinen komedia, jossa leikitellään jännityksen elementeillä – Red Nose Companylle tuttuun tapaan klovnerian keinoin. Tervetuloa viihtymään hullun tiedemiehen ja monenlaisten hirviöiden pariin muiden alumnien tai vaikka koko perheen kanssa!

Helsinkiläinen Red Nose Company on yksi Suomen kysytyimmistä kiertueteattereista, joka tunnetaan erityisesti kahdelle klovnille sovitetuista kirjallisuuden klassikkotulkinnoistaan. Ryhmän esitykset Don Quijote, Babylon, Punainen viiva ja Juoksuhaudantie ovat hurmanneet kymmeniä tuhansia katsojia ympäri Suomen, ja edellinen koko perheen esitys Keisarin uudet vaatteet on kiertänyt teattereissa ja festivaaleilla jo kolmen vuoden ajan. Frankensteinissakin lavalla nähtävät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat olleet erottamaton klovnikaksikko jo vuodesta 2012, ja heidät tunnetaan saumattomasta yhteispelistään.

Ikäsuositus 6-100 vuotta, esityksen kesto n. 1 tunti.

ESITYKSEN JÄLKEEN

Alumniyhdistyksen kautta tapahtumaan osallistuvilla on esityksen jälkeen mahdollisuus jäädä keskustelemaan esiintyjien Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman kanssa esityksen teemoista ja klovnin elämästä Aleksanterin teatterin lämpiöön (arviolta klo 13.15-13.45, tarkka aikataulu varmistuu lähempänä esitystä).

LIPUT

Alumniyhdistys on varannut esitykseen 60 lippua. Lippujen hinnat: normaalihinta 22 €, alennusryhmät (lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet) 15 €. Ilmoittaudu mukaan allaolevan linkin kautta ja käy sen jälkeen itse lunastamassa lippusi Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä (Bulevardi 27, suljettu 1.8. saakka) koodilla ALUMNI. Mikäli et pääse käymään Aleksanterin teatterilla, voit olla yhteydessä suoraan lipunmyyntiin (puh. (09) 676 980, liput@aleksanterinteatteri.fi) ja sopia muista lunastuspaikoista. Liput on lunastettava 8.11. mennessä.

Sunnuntai 12.12.2021 kello 12, Aleksanterin teatteri (Albertinkatu 32).


Samanlaisia tapahtumia


Ilja Repin: Ristisaatto Kurskin kuvernementissa (1881–1883). Tretjakovin galleria. © Tretjakovin galleria, Moskova

Kulttuuritreffit: Ilja Repin

Ateneumin taidemuseossa nähdään kansainvälisen mestarin, taidemaalari Ilja Repinin (1844–1930) näyttely. Repin on Venäjän kuuluisin taidemaalari ja myös suomalaisten rakastama: hänen ateljeekotinsa oli Suomen puolella Terijoen Kuokkalassa vuosina 19..
Kuva: Otto-Ville Väätäinen

Kulttuuritreffit: Niin kuin taivaassa

Elokuvanakin tunnettu Helsingin kaupunginteatterin musikaali Niin kuin taivaassa kertoo menestyneen kapellimestarin Daniel Daréuksen paluusta lapsuuden kotiseudulleen pieneen pohjoisruotsalaiseen kylään. Terveysongelmista kärsinyt huippumuusikko haluaisi e..

Kulttuuritreffit: Meren muisti – Havets minne

John Nurmisen Säätiö ja Helsingin yliopiston alumniyhdistys järjestävät valokuvallisen keskustelutilaisuuden saaristoluonnon kauneudesta ja haavoittuvaisuudesta. Tilaisuudessa pääset näkemään Raimo Sundelinin upeita kuvia ja kuulemaan tarinoita niid..