Kulttuuritreffit: Själarnas Ö

Själarnas Ö

Johanna Holmströmin samannimiseen menestysromaaniin perustuva Själarnas ö – Sielujen saari on koskettava draama pimeydestä, valosta ja lähimmäisenä olemisesta. Tarina sijoittuu Turunmaan saaristoon, Seilin saaressa olevaan mielisairaalaan, jonne lähetetään eri-ikäisiä, erilaisista taustoista tulevia ja erilaisia diagnooseja saaneita naisia. Vain harva heistä lähtee koskaan saarelta. Sairaalan arkea leimaavat kaipaus ja suru, mutta myös yhteishenki, ystävyys ja elämänhalu.

Musiikkipitoisen esityksen on ohjannut Mikaela Hasán, koreografiasta vastaa Hanna Brotherus ja näyttelijäensembleen kuuluvat mm. Minttu Mustakallio, Ylva Ekblad, Sofia Heikkilä, Saga Sarkola och Johanna af Schultén. ”Nämä onnettomat sielut laulavat lujasti ja koko sydämestään. Laulun yltyessä kovimmilleen tuntuu kuin kaikkien äänet sulautuisivat yhteen.”

Alumniyhdistykselle on varattu esitykseen 50 paikkaa hintaan 42 € (norm. 48 €) – ilmoittaudu mukaan 1.10. mennessä allaolevan linkin kautta. Sen jälkeen voit joko käydä itse lunastamassa lippusi Svenska Teaternin lipunmyynnistä (Pohjoisesplanadi 2, ti-pe klo 16-18) 1.10. mennessä varausnumerolla 571-28459652 tai maksaa lippusi lokakuun alussa kaikille ilmoittautuneille lähetettävällä henkilökohtaisella maksulinkillä. Svenska Teaternin lipunmyynnissä ei peritä ylimääräisiä kuluja, mutta linkin kautta maksettaessa lipun hintaan lisätään 1 € palvelumaksu. Esityksessä on suomenkielinen tekstitys.

Tiistai 1.11.2022 kello 19, Svenska Teatern (Pohjoisesplanadi 2).


Samanlaisia tapahtumia


Kulttuuritreffit: Jekyll & Hyde

Salaperäinen pahantekijä Edward Hyde riehuu Lontoossa aiheuttaen vihaa, inhoa ja pelkoa. Samaan aikaan kunnioitettu lääkäri, tohtori Henry Jekyll tekee laboratoriossaan kokeita, joilla hän pyrkii muuttamaan ihmisen luonteen ja olemuksen. Jekyllin ja Hyde..

Kulttuuritreffit: Nuoret 2023

Toukokuun Kulttuuritreffeillä suuntaamme Taidehalliin tutustumaan Nuoret 2023 -näyttelyyn. Nuoret-näyttely on vuodesta 1939 Taidehallissa järjestetty nuorten taiteilijoiden yhteisnäyttely, joka esittelee suomalaisten tai Suomessa asuvien alle 35-vuot..