Kulttuuritreffit: Ylioppilaskunnan Laulajien joulukonsertti

YL promokuva

Ylioppilaskunnan Laulajien perinteiset joulukonsertit kuuluvat Helsingin rakastetuimpiin jouluperinteisiin ja ovat monille tärkeä osa joulun tunnelmaan virittäytymistä. Frakkipukuiset laulajat toivottavat yleisön tervetulleeksi jo ovella, ja arjen kiireet unohtuvat hämärässä kirkkosalissa. Ohjelmistossa on rakkaimpia joululauluja perinteisin ja raikkain sovituksin.

Ylioppilaskunnan Laulajien 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi myös Alumniyhdistys suuntaa joulukuun Kulttuuritreffeillä YL:n joulukonserttiin. Paikkana on hyvästä akustiikastaan tunnettu Paavalinkirkko ja konsertin johtaa Pasi Hyökki. Tervetuloa mukaan nauttimaan suomalaisen mieskuorotaiteen edelläkävijän ja akateemisen kulttuurielämän kulmakiven konsertista hyvässä alumniseurassa!

Alumneille on varattu konserttiin 120 paikkaa hintaan 29 € (norm. 33 € sis. palvelumaksut). Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu allaolevan linkin kautta Alumnikaupassa. Kun täytät kaikki tarvittavat tiedot Alumnikaupassa lippua ostaessasi, sinun ei enää tarvitse täyttää erillistä ilmoittautumislomaketta. Alumnialennus on voimassa 12.11. asti – maksathan osallistumismaksusi ennen sitä.

Sunnuntai 3.12.2023 kello 18.30, Paavalinkirkko (Sammatintie 5).


Samanlaisia tapahtumia


Kuva: Ari Aalto / HY

Kulttuuritreffit: Yliopistomuseo

Lokakuun Kulttuuritreffeillä pääsemme tutustumaan tuoreeltaan Yliopistomuseon uuteen näyttelykeskukseen. Yliopiston päärakennuksen peruskorjauksen myötä siellä toiminut Yliopistomuseo on ollut viime vuodet suljettuna, mutta remontin vihdoin valmistues..
Alfred William Finch: Hedelmäpuutarha La Louvièresta (Kuva Kansallisgalleria / Hannu Aaltonen)

Kulttuuritreffit: Väriä & valoa Ateneumissa

Marraskuun Kulttuuritreffeillä suuntaamme vastaremontoituun Ateneumiin katsomaan Väriä & valoa – impressionismin perintö -näyttelyä. Lokakuun lopulla avautuva näyttely esittelee impressionistista ja uusimpressionistista taidetta vuosilta 1860–19..