Nordic Business Forum 2022

nbf2022-GL-banner-2

Tule kuulemaan Yuval Noah Hararin ja muiden huippupuhujien ajatuksia tulevaisuuden työelämästä Alumniyhdistyksen maksuttomaan live stream -tilaisuuteen!.

Nordic Business Forum järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen Messukeskuksessa 20.-21.9.2022. Alumniyhdistyksen tarjoamassa maksuttomassa ja itsenäisessä NBF live stream -tilaisuudessa voit seurata tapahtuman puheenvuoroja muiden alumnien seurassa suorana lähetyksenä. Tiistaina 20.9. striimi on tarjolla Porthania II:ssa klo 12.45-19 ja keskiviikkona 21.9. Porthania I:ssä klo 12.30-16, ja jokainen voi vapaasti poimia tapahtuman ohjelmasta itseään kiinnostavat puheenvuorot. Suoratoistoa ei voi seurata omalta laitteelta vaan ainoastaan paikan päällä Porthanian saleissa.

Tämän vuoden Nordic Business Forumin teemana on Future-Focused Leadership, ja puheenvuorot käsittelevät mm. työn tulevaisuutta ja yrityskulttuurin muutosta. Puhujina ovat kirjailijat Yuval Noah Harari (mm. Sapiens, Homo Deus) ja Rutger Bregman (mm. Hyvän historia, Ilmaista rahaa kaikille), nobelisti ja entinen Maailmanpankin pääekonomisti Joseph Stiglitz, professorit Amy Edmondson (Harvard Business School), Erin Meyer (INSEAD) ja Zoe Chance (Yale School of Management), yrittäjä Petter Stordalen (Nordic Choice Hotels), innovaattori Duncan Wardle (ex-Disney) ja organisaatioantropologi Jitske Kramer.

Luentojen välissä on tarjolla puhujien haastatteluja ja mahdollisuus verkostoitumiseen muiden alumnien kanssa. Tiistain ensimmäisellä tauolla halukkaat voivat myös osallistua omakustanteiselle alumnilounaalle (yksityiskohdista tiedotetaan erikseen kiinnostuksensa ilmoittaneille). Luennot ovat englanninkielisiä, mutta lataamalla älypuhelimeensa tulkkaussovelluksen niitä voi kuunnella myös suomeksi. Tule päivittämään tietosi tulevaisuuden työelämästä suoraan maailman huipulta!

Ohjelma tiistaina 20.9. (Porthania II) / Agenda on Tue 20 Sept (Porthania II)
12.55 Rutger Bregman: The ROI of an Optimistic View on People
13.45 Lounastauko / Haastateltavina Rutger Bregman, Endrus Arge ja Saana Tyni & Hertta Vuorenmaa
14.40 Jitske Kramer: Building a Future-Proof Corporate Tribe
15.25 Erin Meyer: Lead, Negotiate, and Get Things Done Across the World
16.15 Tauko / Haastateltavina Erin Meyer, Amy Edmondson ja Petter Stordalen
17.10 Amy Edmondson: Creating a Fearless Organization
18.05 Petter Stordalen: How I Lead My Brands Through Crisis

Ohjelma keskiviikkona 21.9. (Porthania I) / Agenda on Wed 21 Sept (Porthania I)
12.30 Yuval Noah Harari: The Most Important Skills for the Future of Work
13.20 Zoe Chance: What Behavioral Economics Can Teach About Influence
13.40 Tauko / Haastateltavina Yuval Noah Harari, Mika Aaltola ja Zoe Chance
14.40 Duncan Wardle: Embedding a Culture of Innovation into Everyone’s DNA
15.05 Joseph Stiglitz: What’s Ahead and How to Deal with It

Tiistai 20.9.2022 kello 12.45-19, Porthania II (Yliopistonkatu 3).
Keskiviikko 21.9.2022 kello 12.30-16, Porthania I (Yliopistonkatu 3).


Samanlaisia tapahtumia


Kuva: Susanna Kekkonen

Vuoden Alumnin juhlaluento: Hannele Cantell

Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen kevät huipentuu perinteiseen tapaan Vuoden Alumnin juhlaluentoon. Kaikille avoimen yleisöluennon pitää Alumniyhdistyksen Vuoden Alumniksi 2024 valitsema maantieteen didaktiikan vanhempi yliopistonlehtori, kasvatustiet..
Kuva: Karoliina Redsven / Malva

AlumniJuna: Lahti

Loppukevään kohokohtamme AlumniJuna on päiväretki toiseen suomalaiseen yliopistokaupunkiin, jossa tutustutaan paikalliseen yliopistoon, alumnitoimintaan ja vähän itse kaupunkiinkin. Aiemmat AlumniJunat ovat saaneet suuren suosion, ja järjestyksessä kol..