Tietokirjaklubi: Marraskuu

Tietokirjaklubi

Kuva: Elliot Reyna

Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisesti tietokirjatyyppeihin ja -kirjailijoihin. Tietokirjallisuus kattaa 80 % kirjamarkkinoista ja Helsingin yliopisto on Suomen suurin tietokirjallisuuden sisällöntuottaja. Kevään tietokirjaklubien ohjelman ovat suunnitelleet Humanistisen tiedekunnan dekaani, tietokirjallisuuden professori Pirjo Hiidenmaa ja emeritusprofessori Markku Löytönen.

Marraskuun Tietokirjaklubin vieras varmistuu pian.

Tiistai 22.11.2022 kello 17-18, Porthania III (Yliopistonkatu 3). Tapahtumaa voi seurata myös suoratoistona.

Tietokirjaklubi: Syyskuu

Tietokirjaklubeilla perehdytään monipuolisesti tietokirjatyyppeihin ja -kirjailijoihin. Tietokirjallisuus kattaa 80 % kirjamarkkinoista ja Helsingin yliopisto on Suomen suurin tietokirjallisuuden sisällöntuottaja. Kevään tietokirjaklubien ohjelman ovat s..

Tietokirjaklubi: Lokakuu

Tietokirjaklubi: Joulukuu