Helsingfors universitets alumner rf:s årsmöte

Klubba_RGB

Helsingfors universitets alumner rf:s ordinarie årsmöte arrangeras torsdagen 11.11.2021 kl. 17.00 i Språkcentrums festsal (Fabiansgatan 26, 3 vån). Under mötet behandlas bland annat bokslutet och verksamhetsberättelsen för året 2020 samt godkännandet av verksamhetsplanen, budgeten och medlemsavgiften för år 2022. Därtill väljs nya medlemmar till delegationen och styrelsen. Servering efter mötet.

Mötets föredragningslista samt verksamhetsberättelsen 2020 och verksamhetsplanen 2022 finns till påseende på föreningens hemsida. Ytterligare material finns till påseende på kontoret (Universitetsgatan 3, 3 vån.) vardagar klockan 10-16. Om du vill bekanta dig med materialet på plats ber vi dig vara i kontakt med kontoret på förhand.

Du kan också uttrycka din åsikt om de ärenden som behandlas på mötet via e-post till: hu@alumnforeningen.fi. Officiella förslag kan dock endast göras på själva mötet. Det finns inte en möjlighet att delta på mötet på distans.

Torsdagen den 11.11.2021 kl. 17-19, Språkcentrets festsal (Fabiansgatan 26, 3.våningen).


Liknande händelser


Alumn Afterwork: Podcasts

Alumn Afterwork -träffarna erbjuder en möjlighet att höra aktuella hälsningar från universitetet med låg tröskel, avnjutandes ett glas med något gott. Afterwork arrangeras på restauranger som har en koppling till universitetet eller studentlivet. Vi r..
Kuva: Teatterimuseo

Alumn & barn: Ett teateräventyr

I mars åker alumnerna till Teatermuseet tillsammans med barn och barnbarn. Teatermuseet på Kabelfabriken är särskilt känt för sina workshops om olika aspekter inom scenkonsten, som betonar besökarnas egna aktiviteter och insikter. Vi lär oss känna mus..
Kuva: JT-Line

Alumnernas valborgskryssning

Kom igång med valborgsfirandet tillsammans med andra alumner! Vi har reserverat det traditionella träfartyget m/s Ilves för Alumnföreningens medlemmar. Båten lämnar Salutorget på valborgsmässoafton kl. 15.00, och kryssar under ett par timmar i den vack..

Alumn Afterwork: Vetenskapsfostran

Alumn Afterwork -träffarna erbjuder en möjlighet att höra aktuella hälsningar från universitetet med låg tröskel, avnjutandes ett glas med något gott. Afterwork arrangeras på restauranger som har en koppling till universitetet eller studentlivet. Vi r..

Alumngolf VIII

Den traditionella AlumnGolf-tävlingen spelas även i år och alumnerna kan under avspända former tävla om vinster i olika spelformer. På AlumnGolf deltar både alumner och universitetspersonal och man kan bjuda in en annan spelare fast hen inte skulle vara..