Helsingin yliopiston professorien puolisot ry

miekat_f00a3571_0

Helsingin yliopiston professorien rouvat ry perustettiin vuonna 1950. Sääntömuutoksen yhteydessä vuonna 2010 nimi muutettiin Helsingin yliopiston professorien puolisot ry:ksi / Professorernas vid Helsingfors universitet makor/makar rf.

Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää esitelmätilaisuuksia, tutustumiskäyntejä ja retkiä, tutustuttaa professorien puolisoita toisiinsa sekä toimia Helsingin yliopiston ja sitä lähellä olevien yhteisöjen parhaaksi, esimerkkinä alumniyhteistyö.

Yhdistys on perustanut Helsingin yliopistoon oman nimikkorahastonsa, josta tuetaan vammaisia opiskelijoita stipendein vuosittain. Yhdistyksen ohjelmasta tiedotetaan jäsenkirjeellä kaksi kertaa vuodessa. Professorit ovat tervetulleita tapahtumiin avecina.

Mikäli yhdistyksemme toiminta kiinnostaa sinua ja haluat liittyä jäseneksi, ole hyvä ja ilmoita yhdistyksemme varapuheenjohtajalle Gerd Haglundille sähköpostitse nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä puolisosi professuuri. Hän ottaa sinuun yhteyttä johtokuntamme käsiteltyä jäsenhakemuksesi.

Tervetuloa yliopistomme ystävien joukkoon!

Helsingin yliopiston professorien puolisot ry
Professorernas vid Helsingfors universitet makor/makar rf

Yhdistyksen adresseja ja historiikkeja vuosilta 1990 – 2010 tilattavissa yhdistyksen varainhoitajalta ja Alumnikaupasta.

Kevätkauden tilaisuuksien PERUUTUS

Yhdistyksemme johtokunta on päättänyt peruuttaa kaikki kevätkauden tilaisuutemme koronaepidemian vuoksi maamme hallituksen ja THL:n suositusten mukaisesti. Nyt peruuntuvat tilaisuudet järjestetään mahdollisuuksien mukaan syyskaudella, jonka ohjelma postitetaan jäsenille viimeistään syyskuun alussa.

YHDISTYKSEN 70-VUOTISJUHLARISTEILY M/S KATARINALLA 26.8.2020

Johtokunta on valitettavasti joutunut peruuttamaan juhlaristeilyn.

Mikäli olet jo ehtinyt maksaa juhlaristeilyn, maksu palautetaan tilillesi välittömästi.

Johtokunta 2020

Puheenjohtaja Marianna Kankare-Loikkanen