Helsingin yliopiston professorien puolisot ry

Päärakennus_nettiin

Helsingin yliopiston professorien rouvat ry perustettiin vuonna 1950. Sääntömuutoksen yhteydessä vuonna 2010 nimi muutettiin Helsingin yliopiston professorien puolisot ry:ksi / Professorernas vid Helsingfors universitet makor/makar rf.

Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää esitelmätilaisuuksia, tutustumiskäyntejä ja retkiä, tutustuttaa professorien puolisoita toisiinsa sekä toimia Helsingin yliopiston ja sitä lähellä olevien yhteisöjen parhaaksi, esimerkkinä alumniyhteistyö.

Yhdistys on perustanut Helsingin yliopistoon oman nimikkorahastonsa, josta vuosittain tuetaan stipendein vammaisopiskelijoita. Yhdistyksen ohjelmasta tiedotetaan jäsenkirjeellä kaksi kertaa vuodessa. Myös jäsenten puolisot ovat tervetulleita tapahtumiin.

Mikäli yhdistyksemme toiminta kiinnostaa sinua ja haluat liittyä jäseneksi, ole hyvä ja ilmoita yhdistyksemme varapuheenjohtajalle Gerd Haglundille sähköpostitse nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä puolisosi professuuri. Hän ottaa sinuun yhteyttä johtokuntamme käsiteltyä jäsenhakemuksesi.

Tervetuloa yliopistomme ystävien joukkoon!

Helsingin yliopiston professorien puolisot ry
Professorernas vid Helsingfors universitet makor/makar rf

YHDISTYKSEN HISTORIIKKI JA ADRESSIT

Yhdistyksen historiikki vuosilta 1990–2010 (25 euroa) ja adressit (15 euroa) ovat myynnissä yhdistyksen tilaisuuksissa. Niitä voi myös tilata yhdistyksen varainhoitajalta Eeva-Liisa Sarvilinna-Heimoselta. Yhdistyksen adresseja voi ostaa myös Alumnikaupasta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2021

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 25.5. ravintola Sunnissa Aleksanterinkatu 26.

Yhdistyksen toiminnasta syyskaudella 2021 ilmoitetaan jäsenkirjeessä syyskuun alussa.

JOHTOKUNTA 2021

Puheenjohtaja Marianna Kankare-Loikkanen